MX3 Flymouse met Mini Toetsenbord

(Artikelnr: mx3 flymouse)
€ 25,00* € 15,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Deze afstandsbediening met air mouse en mini toetsenbord is onmisbaar!! Het heel handig om gewoon mee te zappen of om het te gebruiken voor uw mediabox / mediaplayer. De mooie design zorgt ervoor dat de MX3 niet meer te missen is in huis. 
Perfect voor media boxen, (mini) pc's, laptop, smart-tv's en nog veel meer. Aan de ene kant een toetsenbord en aan de andere kant de muisfuncties en de belangrijkste toetsen net als bij een normale afstandsbediening. Door de MX3 te bewegen bestuur je de muisaanwijzer op het scherm (wel even het knopje van de muis 1 keer indrukken). Wil je typen op het toetsenbord dan stopt de bediening van de muis, wel zo handig. Een onmisbare toevoeging aan de ultieme mediabeleving. En het werkt op alle besturingssystemen.

De MX3 werkt in combinatie met 2 AAA batterijen. Dus plaats de batterijen, stop de usb-receiver in het apparaat en ervaar het gemak (werkt het niet gelijk dan even de knoppen OK en TV gelijktijdig indrukken om de afstandsbediening te laten pairen met de usb-receiver.)

Inhoud:
1x Air mouse
1x Ontvanger
1x Handleiding
Specificaties:
Usb 2.0 (2,4Ghz verbinding)
Bereik 10 meter
Gyroscoop met 3 Gyro en 3 G-sensoren
Werkt op alle besturingssystemen
17.0 cm x 4.5 cm x 1.7 cm

Tips:
Om de muissnelheid aan te passen druk je gelijktijdig op HOME en VOLUME + of -

Artikelnummer

mx3 flymouse 

EAN

4457161664057  

€ 25,00*
€ 15,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.