Logitech M220 Silent

(Artikelnr: 910-004880)
ā‚¬Ā 26,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Logitech M220 cordless mice
Hetzelfde klikgevoel maar dan 90% stiller, in vergelijking met traditionele muizen biedt de M220 SILENT een stillere ervaring voor uzelf en de mensen om u heen. De M220 SILENT heeft een lange batterijlevensduur tot 18 maanden. De muis beschikt over een automatische slaapstand en een krachtig draadloos bereik van 10 meter met 128-bits codering tussen de muis en de ontvanger. Bovendien is het kleine formaat ideaal om mee te nemen. Sluit gewoon de kleine USB-ontvanger aan en hij werkt met WindowsĀ®, Mac, Chrome OSā„¢ of LinuxĀ®. Ten slotte zorgt Geavanceerde optische tracking van LogitechĀ® voor nauwkeurige bewegingen op vrijwel elk oppervlak.
Vergelijking van geluidsniveau met Logitech M170. Gemeten door een onafhankelijk laboratorium en geverifieerd door Quiet Markā„¢.
Werkelijke batterijlevensduur en draadloos bereik kan variƫren, afhankelijk van gebruik.

Geniet van het geluid van de stilte. Hetzelfde klikgevoel maar dan 90% stiller. Geniet van de stilte, u en de mensen om u heen.
Vergelijking van geluidsniveau met Logitech M170. Gemeten door een onafhankelijk laboratorium en geverifieerd door Quiet Markā„¢.

Profiteer van een betrouwbare verbinding tot op 10 meter (33 ft) afstand dankzij de plug-and-forget nano-ontvanger. M220 SILENT is ook voorzien van geavanceerde optische tracking van LogitechĀ® voor nauwkeurige bewegingen op vrijwel elk oppervlak.
Het daadwerkelijke draadloze bereik kan variƫren en is afhankelijk van gebruik, instellingen en omgevingsfactoren.

De muis werkt tot 18 maanden op ƩƩn batterij dankzij het energie-efficiƫnte ontwerp. Bovendien zet de M220 SILENT zichzelf automatisch in de slaapstand wanneer hij niet in gebruik is.
Batterijlevensduur kan variƫren, afhankelijk van gebruik.

Het symmetrische ontwerp biedt meer comfort en precisie dan uw touchpad. Het kleine formaat is ideaal om mee te nemen.

Foto('s):

Artikelnummer

910-004880 

EAN

5099206066212  

Voorraad

999

ā‚¬Ā 26,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.