Logitech Ultrathin Keyboard Cover Zwart Bluetooth QWERTY Engels

(Artikelnr: 920-004224)
ÔéČ┬á50,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Hoe maak je de perfecte iPad nog beter? Bescherm het scherm in stijl met een superdunne klep voor waar je ook heen gaat. Voeg een draadloos Bluetooth®-toetsenbord toe en je bent altijd klaar om nauwkeurig te typen. Een stijlvolle, superdunne aluminium klep die goed aanvoelt en er nog beter uitziet: ontworpen als aanvulling op jouw iPad.

Wanneer je een IM-bericht of e-mail moet typen, kun je genieten van soepel en geruisloos typen op dit draadloze Bluetooth┬«-toetsenbord. Het externe toetsenbord zorgt niet alleen dat een groter deel van jouw iPad-scherm zichtbaar is, maar je kunt ook sneller werken dankzij sneltoetsen voor de opdrachten die je het meest gebruikt, zoals kopi├źren, plakken, ongedaan maken en nog veel meer.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover kan stevig op jouw iPad worden bevestigd dankzij de handige magnetische klem. De klem is uitgelijnd met de magneten in het frame van de iPad en trekt de tablet en klep naar elkaar toe.

De snelle Aan/Uit-functie activeert jouw iPad direct wanneer je de klep opent en schakelt deze uit wanneer je de klep weer sluit.

iPad 2, iPad (3rd & 4th generation)

Artikelnummer

920-004224 

EAN

5099206036703  

Voorraad

999

ÔéČ┬á50,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.