Logitech Zone Headset Draadloos Hoofdband Kantoor/callcenter Bluetooth Grafiet

(Artikelnr: 981-000914)
ÔéČ┬á171,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Open werkruimtes zijn ideaal voor samenwerking, maar kunnen ook rumoerig zijn. Wees de baas over de akoestiek om je heen met Logitech Zone Wireless, de draadloze headset speciaal ontworpen om de focus en productiviteit in drukke werkomgevingen te verbeteren. Koppel de Zone Wireless aan jouw smartphone en computer en schakel naadloos tussen verbonden apparaten voor een verbluffende luisterervaring: geweldig voor vergaderingen, meeslepende audio voor muziek en actieve ruisonderdrukking voor optimale concentratie. Urenlang comfort, eenvoudige bediening en Qi-technologie voor draadloos opladen: met Logitech Zone Wireless bepaal je de soundscape op kantoor voor optimale productiviteit.

Schakel naadloos tussen verbonden apparaten zodat je de hele dag tussen telefoongesprekken, videovergaderingen, muziek en algemene ruisonderdrukking kunt wisselen. Het draadloze bereik van 30 meter geeft je de vrijheid om rond te lopen terwijl je verbonden blijft.

Open werkomgevingen zijn ideaal voor samenwerking, maar niet zo geweldig als je steeds afgeleid wordt door het geluid om je heen. Actieve ruisonderdrukking vermindert ongewenst omgevingsgeluid aanzienlijk, zodat je ongestoord kunt concentreren.

Meeslepend geluid om naar muziek te luisteren en een ruisonderdrukkende microfoon om ervoor te zorgen dat jouw stem aan de andere kant van de lijn helder klinkt, zonder afleidend omgevingsgeluid.

Met de intu├»tieve knoppen kun je het volume aanpassen, muziek afspelen en pauzeren, oproepen starten en be├źindigen, de microfoon activeren/dempen, de headset in- en uitschakelen, ruisonderdrukking activeren en koppelen via Bluetooth┬«.

Ontworpen om comfortabel de hele dag te kunnen gebruiken, elke dag
De hoofdband met siliconenvulling is licht en biedt net genoeg klemkracht om perfect te passen. De zachte oorkussens van imitatieleer zijn soepel en ademend zodat jouw oren niet warm worden.

Vouw aan het einde van de dag de headset op en laad deze op met een draadloze Qi-oplader of met de meegeleverde USB-kabel.

Open de app en beheer moeiteloos de dempfunctie, bekijk de batterijstatus, regel Sidetone, pas de 5-bands EQ-schuifregelaars aan (of kies ├ę├ęn van de aangepaste voorinstellingen) en download software-updates.

Werkt met de meeste beltoepassingen op vrijwel elk platform en besturingssysteem.

Artikelnummer

981-000914 

EAN

5099206090361  

Voorraad

999

ÔéČ┬á171,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.