Teamviewer Internationaal

(Artikelnr: Teamviewer Buitenland computer hulp voor 1 pc)
€ 120,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Omschrijving software: 

Als u computerproblemen heeft en u wilt dit oplossen dan kunt u bij ons langskomen, maar het kan ook op afstand. Met TeamViewer en een internetverbinding kunnen wij u vanachter uw eigen pc uw pc-problemen op afstand verhelpen.

Na het opstarten van TeamViewer krijgt u  een ID en wachtwoord  te zien. Zonder deze gegevens kunnen wij uw computer niet  overnemen, dus uw toestemming is vereist. Vervolgens kunnen wij u pc beheren en besturen net zoals u uw eigen computer bedient. Meestal is het handig om tegelijkertijd even te bellen (video of voip) of te chatten om uit te leggen wat u doet of om te vragen wat er mis is.

Behalve desktop-sharing of afstandsbediening kan TeamViewer meer. De bestandsoverdracht-modus biedt de gelegenheid om bestanden heen en weer te sturen. De beveiliging is ook in orde: al het dataverkeer verloopt via een beveiligde verbinding.

TeamViewer is ideaal om snel computerproblemen op afstand op te lossen. Bovendien maakt het niet uit of het om een Windows- of Linux-pc of Mac gaat: TeamViewer kan met alle systemen overweg. En ook onderweg vanaf Android en iOS kunt u pc's beheren.


Artikelnummer

Teamviewer Buitenland computer hulp voor 1 pc 

EAN

 

€ 120,00 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.