CHERRY KC 4500 ERGO toetsenbord USB QWERTY Amerikaans Engels Zwart

(Artikelnr: JK-4500EU-2)
ÔéČ┬á77,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Heb je last van gespannen schouders, kramp of andere vervelende klachten bij het werken achter de computer? In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door een verkeerde werkhouding.

Een ergonomisch toetsenbord zoals de CHERRY KC 4500 ERGO kan eenvoudig verlichting bieden. Dankzij het speciale ontwerp nemen jouw handen en armen vanzelf een natuurlijkere houding aan. Dit ontlast je schouders en rug en de ontspannen houding vermindert stress. De extra zachte palmsteun met memory foam voorkomt drukpunten en laat je handen comfortabel rusten.

Met de drie poten kun je de voorkant van het toetsenbord omhoog zetten. Deze positie is bijzonder comfortabel wanneer je staand werkt. De rubberen voetjes voorkomen bovendien op betrouwbare wijze dat het toetsenbord wegglijdt - of het nu rechtop staat of niet.

Dankzij een extra lange kabel met USB-stekker kun je het toetsenbord probleemloos op de computer aansluiten, ook als de computer bijvoorbeeld onder het bureau staat. De plug & play CHERRY KC 4500 ERGO is klaar voor gebruik zonder extra software. Met zijn elegante kleuren en moderne design staat hij prachtig op elk bureau.

Als u eenmaal gewend bent aan het speciale ontwerp, is typen hetzelfde als op elk ander CHERRY-toetsenbord: eenvoudig en ongecompliceerd.

Multimediafuncties (volume omhoog/omlaag/uit, volgende/vorige track, start/pauze) zijn ge├»ntegreerd in de F-toetsen. Je kunt ze eenvoudig oproepen door tegelijkertijd op de FN-toets te drukken. Om jouw dagelijks werk nog gemakkelijker te maken, biedt de gratis CHERRY KEYS software vele aanpassingsmogelijkheden. Met CHERRY KEYS heb je met ├ę├ęn druk op de knop snel toegang tot apps, bestanden, afzonderlijke tekstmodules of macro's.

Artikelnummer

JK-4500EU-2 

EAN

4025112093920  

Voorraad

999

ÔéČ┬á77,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.