koelblokjes Raspberry PI 3-delig

(Artikelnr: 9448A)
€ 7,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

De elementjes kunnen direct gemonteerd worden zonder enige technische kennis, voor de Raspberry Pi 2B / 3B / 3B+ / 4B.

De koelblokjes zorgen er voor dat uw Raspberry Pi langer mee gaat.

U krijgt 3 elementjes, daar moet u de beschermfolie van af halen, en u kunt de elementjes op de chips plakken, geen technische kennis vereist! 

Een grote en 2 kleine. De grote gaat op de grote chipset en de 2 kleine gaan op de kleine chipset op de PI en de andere is voor de onderkant van de Pi bedoeld. 

(Let op: De PI kan niet meer in een behuizing wanneer het koelblokje aan de onderkant bevestigd is).

Gemeten waarden alleen van CPU Raspberry PI De resultaten zijn gemeten zonder behuizing!! Uit test blijkt dus dat de Raspberry PI zonder koel blokjes in rust een temperatuur heeft van 43.9 graden, tegen over met koelblokjes een rust heeft van 37.9 graden. Dit houd dus in dat er al een temperatuur afvoer is van 7 graden, dat dus al een enorm verschil is. Bij maximale belasting van 100% op de CPU loopt deze op zonder koelblokjes tussen een max. temp. Van 47.2 en 48.5 graden, terwijl dit met koelblokjes nog maar max. 42.2 graden is. Hierblijkt dat hier zelfs ook 6 graden verschil in zit.  

Eind resultaat is dat bij het gebruik van een koelblokje op de CPU in alle conditie's bij een overclock van 800mHz een temperatuursverschil is van 7 graden minder als dat je zonder koelblokje werkt. Ook de stabiliteit van de temperatuur is opmerkelijk constant bij gebruik van koelblokjes.

Fysieke eigenschappen

  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Zilver
  • Hoogte grootste koelblok: 5mm

Foto('s):

Artikelnummer

9448A 

Standaard levertijd 1-3 dagen

voor 17:00 in huis, de volgende werkdag in huis.

EAN

 

Voorraad

10

€ 7,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.