Logitech Advanced Corded M500s

(Artikelnr: 910-005784)
ā‚¬Ā 58,95*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De LogitechĀ® Advanced Corded Mouse M500s met supersnel scrollen voor hogere productiviteit. Met slechts Ć©Ć©n draai aan het soepele scrolwiel kun je door lange documenten en webpagina's vliegen. Of schakel over op de kliksgewijze modus voor nauwkeurige regelnavigatie van lijsten, dia's, afbeeldingen en menu's. Nu met aanpasbare dpi van 400-4000 voor snelle en uiterst nauwkeurige cursorbesturing. Zachte zijkanten en een gerond ontwerp zorgen voor meer steun en controle. Dankzij de zeven aanpasbare knoppen kun je gemakkelijk door webpagina's en fotoalbums navigeren. Plug-and-play-USB werkt direct uit de doos.

vlieg door lange documenten en webpagina's met slechts Ć©Ć©n draai aan het soepele scrolwiel. Of druk op het scrolwiel en schakel over naar de kliksgewijze modus voor nauwkeurige navigatie.

deze muis van normaal formaat heeft zachte rubberen handgrepen en een gevormd ontwerp dat je hand beter ondersteund en je meer controle geeft voor vele productieve uren thuis of op kantoor.

gebruik de Logitech Options-software en de zeven programmeerbare knoppen om efficiƫnte, taakspecifieke snelkoppelingen in te stellen, zoals navigatie vooruit en terug, kopiƫren en plakken, muziekbediening en meer.

De Advanced Corded M500s met draad werkt direct uit de doos: sluit hem gewoon aan op je USB-poort en klaar is Kees, batterij niet nodig.

Artikelnummer

910-005784 

EAN

5099206088702  

Voorraad

999

ā‚¬Ā 58,95 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.